FAQ

Vprašanja in odgovori

Pogosto
zastavljena vprašanja

Spoznajte spletno stran B-Oblikovanje, ki je polna kreativnosti in dobrih idej. Z neprestanim spremljanjem svetovnih trendov in kreativno svežino bom poskrbela, da bo vaš izdelek izstopal. Neprestano si zastavljam sledeči vprašanji:

Kako se lahko izboljšam ?

Kako vam lahko pomagam?

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

S klikom na izbrane podkategorije lahko podrobneje preverite kaj vam nudim. Ob tem si lahko izbrane izdelke podrobneje ogledate. Če vas karkoli zanima, pa mi lahko tudi pišete.

Kako deluje projekt oblikovanja ?

Z naročnikom najprej začnem razpravo o idejah, ciljnem trgu in uporabi tega dizajna. Če gre za redizajn, naročnika prosim za vzorce obstoječih materialov, da bi dobili idejo o naročnikovem okusu. Včasih imajo naročniki že v mislih koncept oblikovanja, včasih pa nimajo pojma, kaj hočejo. V vsakem primeru poskrbim, da zberemo dovolj podatkov in informacij, preden začnem delati.

Kdaj prejmemo končni projekt ?

Končni projekt je vaš, ko poravnate končno plačilo. Na vašo zahtevo vam projekt posredujem po e-pošti ali preko željenega medija. Tudi jaz hranim kopijo vašega projekta v primeru vaše izgube ali poznejše posodobitve.

Že včeraj smo potrebovali manjši projekt - nam lahko pomagate ?

Običajno lahko prilagodim vaše potrebe, odvisno od tekočega dela oblikovanja. Pokličite me, če želite izvedeti.

Ali prejmem logotip v vektorski obliki ?

DA. Oblikovan logotip prejmete tudi v EPS (vektor), jpeg in png obliki datoteke. Pri vektorski sliki je značilno, da jo lahko povečamo v neskončnost, pa bo še vedno ohranila čistost in ostrino

V kolkšnem času bo projekt končan ?

Časovni okvir za dokončanje projekta grafičnega oblikovanja se razlikuje glede na podrobnosti samega oblikovanja. Pred začetkom dela, bomo določili sprejemljiv časovni okvir, ki se ga bom dosledno držala.

Vas zanima več?

Želite informativno ponudbo ali pa imate vprašanje zame?